Clubkleding

Clubkleding
De kledingcommissie heeft in 2013 een nieuwe kledinglijn ontwikkeld samen met sponsor Run2Day. Als je nieuwe clubkleding wil bestellen kun je dit doen bij Run2Day Zwolle. In de winkel is de kleding te zien, kun je deze passen en direct het bestelformulier-clubkleding invullen. Run2Day heeft tevens een beperkte voorraad van de specifieke AV-PEC clubkleding. Afrekenen doe je direct in de winkel. De 10% ledenkorting is niet van toepassing op de Clubkleding, evenals de spaarregeling. Omdat Rogelli de kleding in batches produceert is de exacte levertijd op voorhand moeilijk te voorspellen, dus bestel op tijd!
Voor vragen: clubkleding@avpec1910.nl

download; bestelformulier-clubkleding
foto’s van de nieuwe kledinglijn

Wedstrijdkleding
De wedstrijdkleding groen/wit gestreept shirt en witte broek met groen zijvlak blijft ongewijzigd. Dit is de officiële kleding die verplicht is bij competitie/medaille wedstrijden en alle nationale kampioenschappen. Je kunt deze kleding bestellen bij de kledingcommissie door het bestelformulier-wedstrijdkleding in te vullen en te mailen naar: clubkleding@avpec1910.nl.

Attachment met link naar bestelformulier:

2de hands kleding kopen/verkopen
In het krachthonk tussen de kleedkamers hangt een prikbord waar leden zelf vraag en aanbod van 2de hands sportkleding kunnen regelen. Het krachthonk is van maandag t/m vrijdag tijdens de trainingen geopend.


Hoody zonder naam 21 euro.
Met voornaam achterop 1 euro per letter!

Jack
Lange mouwenshirt
Korte mouwenshirt
Hemd
Tight kort
Lange tight
Wind pantSinglet €22,40Lange/korte tight €44,20Topje €35,70Lange/korte tight €44,20