Vierde titel voor vrouwen veteranen van a.v. P.E.C. 1910

Geschreven door: frank op Zondag 06 April 2003, 1199 keer bekeken

Bij het NK Ekiden heeft het vrouwen veteranenteam van de organiserende vereniging a.v. P.E.C. 1910 voor de vierde keer het goud in de wacht gesleept. Bij de mannen won Prins Hendrik uit Vught en bij de vrouwen ging het goud naar Haag atletiek.

De mannen van a.v. P.E.C. 1910, in eerdere jaren nog goed voor medailleplaatsen, moesten dit jaar genoegen nemen met een negende plaats. De vrouwen vielen ook net buiten de boot, zij werden vierde.

Misschien wel de beste Zwolse prestatie van de dag kwam op naam van de Ekiden commissie. Onder de bezielde leiding van Janny Stevens leverden deze kanjers weer een prachtige wedstrijd af. De marathon estafette was voor de tiende keer en laatste keer tot in de puntjes verzorgd. Na afloop werd de commissie in de bloemetjes gezet door de voorzitter van a.v. P.E.C. 1910, Erik Bokma. Tevens kreeg zij de Nagtzaam beker uitgereikt als blijk van waardering voor al het verzette, waardevolle vrijwilligerswerk. Volgend jaar zal een nieuwe crew voor voortgang van het evenement proberen te zorgen.


Bijlagen