Voorlichtingsavond over marathonclinic Rotterdam

Geschreven door: frank op Woensdag 13 November 2002, 3557 keer bekeken

De Zwolse atletiekvereniging av PEC 1910 start eind november met een marathonclinic voor hardlopers die graag willen trainen voor de marathon van Rotterdam. Deze marathon zal plaatsvinden op zondag 13 april 2003. Dat lijkt nog ver weg, maar voor een goede voorbereiding is het zaak nu al gericht te gaan trainen.

De clinic zal bestaan uit een varierend aantal trainingen per week. Deelnemers aan de clinic hoeven geen lid te worden van de vereniging. Verder wordt de inschrijving voor de marathon en het vervoer naar Rotterdam door PEC 1910 verzorgd. De trainingen worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren trainers.. Via een goede trainingsopbouw, diverse afwisselende schema’s en concrete aanwijzingen zullen de trainers de deelnemers begeleiden naar het gewenste niveau. Er wordt getraind in groepen en op verschillende routes en ondergronden.

Op vrijdag 22 november 2002 om 19:30 uur zal er een voorlichtingsavond zijn in de kantine“ Het Speerpunt” op de Zwolse atletiekbaan. Iedereen is dan van harte welkom. Het adres van de “Wim Peters” baan is Urksteeg 1, dat is nabij de brug naar Stadshagen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met: Astrid en Theo Haverkamp, tel. 038-4657501 E-mail: havermail34@keyaccess.nl