Nieuwsbrieven

Wil je direct de nieuwsbrief in je elektronische postbus, neem dan het abonnement, linksboven op de site je e-mail adres om je aan te melden.

Historie:
 

Nieuwsbrief 12  -april 2014-

Nieuwsbrief 11

Nieuwsbrief 10

Nieuwsbrief 9

Nieuwsbrief 8

Nieuwsbrief 7

In deze nieuwsbrief
In deze nieuwsbrief zetten we vrijwilliger Bert de Lange in het zonnetje. De atleten bereiden zich voor op het AV PEC Indoor op 5 januari in Apeldoorn, in deze nieuwsbrief lees je over hun voorbereidingen. Daarnaast onder andere Pupil in het oog, een update van het bestuur en een uitleg over de LAK-competitie.

Nieuwsbrief 6

In deze nieuwsbrief
Een nieuwe rubriek is ‘vrijwilliger in het zonnetje’. Omdat PEC zonder vrijwilligers niet zou kunnen draaien zoals het nu doet, willen we regelmatig een vrijwilliger die (achter de schermen) hard werkt in het zonnetje zetten! Samen met de overige onderdelen in deze nieuwsbrief, zoals pupil in het oog en de bijdrage van het bestuur, wensen we je weer veel leesplezier!

Nieuwsbrief 5

In deze nieuwsbrief
In deze editie komt natuurlijk ook onze nieuwe voorzitter aan het woord. Wat zijn de ideeën en toekomstplannen van Dineke Hofmeijer en wat is haar band met AV PEC? Ook interviewden we atlete Tilly Jacobs over haar successen en ambities. Verder blikken we terug op de geslaagde Bevrijdingsloop.

Nieuwsbrief 4

In deze nieuwsbrief
In deze editie kijken we terug op de afgelopen wintermaanden door een aantal deelnemers aan de Midwintermarathon aan het woord te laten. De ‘mandjesdragers’ vertellen wat zij hebben gedaan tijdens het NK Junioren. Verder leest u een interview met Frens Luning, vertrekkend voorzitter, over zijn tijd bij de vereniging en een column van Iris Kilsdonk: Hoe ga je om met een achillespeesblessure?

Nieuwsbrief 3

In deze nieuwsbrief
Wat kun je lezen in deze nieuwsbrief? Ervaringen van leden die een marathon in het buitenland hebben gelopen, de vrijwillige inzet bij de recreatielopen, hoe leden en ouders het er van af hebben gebracht bij de cursus jureren baanatletiek en een interview met Ria Wennink, die afgelopen zomer afscheid heeft genomen van de vereniging als pupillentrainster. En nog meer, dus genoeg te lezen!

Nieuwsbrief 2

In deze nieuwsbrief
Wat kun je lezen in deze nieuwsbrief? Wederom een aantal interviews met leden, een artikel van het bestuur, terugkijken en vooruitblikken op wedstrijden, de verzorgingscommissie in the spotlights en een overzicht van de recreatielopen die de vereniging organiseert.

 
Dit is de eerste digitale nieuwsbrief van AV PEC 1910. Deze nieuwsbrief is bedoeld voor alle leden en geïnteresseerden van de vereniging. Vele leden herinneren zich de Kleppe nog wel, die helaas niet meer verscheen nadat de redactie ermee stopte. Met deze nieuwsbrief hebben we een digitale vervanger. Een aantal enthousiaste leden heeft zich gemeld als redactielid om deze nieuwsbrief op poten te zetten. De nieuwsbrief zal ongeveer eens per twee maanden uitkomen. Uiteraard zijn tips en suggesties altijd welkom! Mail naar nieuwsbrief@avpec1910.nl. AV PEC 1910 is ook via Twitter te volgen: www.twitter.com/
avpec1910. Veel leesplezier