Verhuur

Verhuur ET

AVPEC1910 ET: via Sportlead Facilities

A.V. PEC1910 gebruik via Sportlead sinds 2004 een Timetronics ET Systeem.

Voor de organisatie van een wedstrijd of sportief evenement is vaak speciale apparatuur nodig waar niet iedere organisator over beschikt. Avpec 1910 regelt de inhuur via de

Stichting Sportlead Facilities (www.sportleadfacilities.nl)

 

Het ET systeem zetten we in bij wedstrijden van PEC1910 en bij elke andere vereniging die een wedstrijd wil organiseren met de wens voor Elektronische Tijdregistratie-systeem (ET). Bij de relevante afstanden wordt ook een correcte officiele ( ultrasone) windsnelheids-meting gedaan. De apparatuur is gelijk aan de apparatuur gebruikt tijdens de NK's. Elk jaar wordt de apparatuur nagelopen zodat het systeem tip top blijft.

De apparatuur wordt bediend primair door Tom van der Haar en door een aantal mensen in de vereniging met een adequate Juryopleiding. Bij verhuur heeft u dus altijd al 1 volledig gekwalificeerd jurylid erbij. Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan. Als u de ET van AVPEC1910 overweegt zal de wedstrijd op het onderdeel fotofinish vlekkeloos verlopen. Tom, of de andere operator stelt de apparatuur en kabels zelf op. Afstemming met de starter en hoofdscheidsrechter wordt ook uitgevoerd door Tom. Geen omkijken naar.

De ET is dus op huurbasis is beschikbaar voor wedstrijden die niet georganiseerd zijn door door AVPEC1910.